samo11 samo11 Forumdan Uzaklaştıırıldı 0 Rep -dsadsadsadsad-> 4 Likes Kaybol User ID: 16311 Joined: Jun 20, 2025 Messages: 8 Point: 1,390 Jun 26, 2025 #1 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. ARKADAŞLAR CONFİGTEN DOLAYIMI BİLMİYORUM AMA SÜREKLİ RETRİES YİYORUM CEVABINI BİLMİYORUM
Solution General Jan 12, 2026 samo11 said: ARKADAŞLAR CONFİGTEN DOLAYIMI BİLMİYORUM AMA SÜREKLİ RETRİES YİYORUM CEVABINI BİLMİYORUM Click to expand... Merhaba, sürekli retries alıyorsanız bunun 2 sebebi vardır , bunlar: 1- Config bozuk 2- Proxy çalışmıyor , eğerki proxy sağlamsa büyük bir ihtimalle configden dolayı retries alıyorsunuzdur-Aynı şekil proxy içinde geçerlidir-. İyi forumlar.
samo11 said: ARKADAŞLAR CONFİGTEN DOLAYIMI BİLMİYORUM AMA SÜREKLİ RETRİES YİYORUM CEVABINI BİLMİYORUM Click to expand... Merhaba, sürekli retries alıyorsanız bunun 2 sebebi vardır , bunlar: 1- Config bozuk 2- Proxy çalışmıyor , eğerki proxy sağlamsa büyük bir ihtimalle configden dolayı retries alıyorsunuzdur-Aynı şekil proxy içinde geçerlidir-. İyi forumlar.
General General Legendary 211 Rep -dsadsadsadsad-> 30,358 Likes Legendary 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar User ID: 1537 Joined: Jul 31, 2024 Messages: 2,211 Point: 367,551 Award 2FA Aktif 1 Yıllık Üye Premium Üyelik Yazar Jan 12, 2026 #2 samo11 said: ARKADAŞLAR CONFİGTEN DOLAYIMI BİLMİYORUM AMA SÜREKLİ RETRİES YİYORUM CEVABINI BİLMİYORUM Click to expand... Merhaba, sürekli retries alıyorsanız bunun 2 sebebi vardır , bunlar: 1- Config bozuk 2- Proxy çalışmıyor , eğerki proxy sağlamsa büyük bir ihtimalle configden dolayı retries alıyorsunuzdur-Aynı şekil proxy içinde geçerlidir-. İyi forumlar. Upvote -1 Downvote Solution
samo11 said: ARKADAŞLAR CONFİGTEN DOLAYIMI BİLMİYORUM AMA SÜREKLİ RETRİES YİYORUM CEVABINI BİLMİYORUM Click to expand... Merhaba, sürekli retries alıyorsanız bunun 2 sebebi vardır , bunlar: 1- Config bozuk 2- Proxy çalışmıyor , eğerki proxy sağlamsa büyük bir ihtimalle configden dolayı retries alıyorsunuzdur-Aynı şekil proxy içinde geçerlidir-. İyi forumlar.