Question Bu kurban sistemlere mining nasıl yapabilirim ?

Topics only with Question

4xBackdoor1

4xBackdoor1

Member
0
Rep
4
User ID:
34650
Point: 225
Merhabalar, sizlere kısa öz bir sorum var.
tam 14 tane kurban sisteme sahibim uzaktan erişimim var.
Bu sistemlerde mining kurup para kazanmak istiyorum.Zaman geçtikçe kurban sayısı artıcak.
Nasıl yapabilirim ne yapabilirim bir fikriniz öneriz varmıdır ?

büyük ihtimale coin kasıcak bi programın yok eskiden boktan bir python scripti yazıp t-rex miner ile raven coin kasardım bu uygulamayıda youtubede valorant hack diye paylaşırdım ortalama en son 50 kullanıya fln ulaştım günlük kazancım büyük bi mevla değildi ama coinim oluyordu pc yi sattıktan sonra wallet hesabı gitti ama cryptojacking yapabilicek bi uygulaman varsa deneyebilirsin diğerleri windowsun antivirüsüne rahat kapılıyor ama denene bilir

büyük ihtimale coin kasıcak bi programın yok eskiden boktan bir python scripti yazıp t-rex miner ile raven coin kasardım bu uygulamayıda youtubede valorant hack diye paylaşırdım ortalama en son 50 kullanıya fln ulaştım günlük kazancım büyük bi mevla değildi ama coinim oluyordu pc yi sattıktan sonra wallet hesabı gitti ama cryptojacking yapabilicek bi uygulaman varsa deneyebilirsin diğerleri windowsun antivirüsüne rahat kapılıyor ama denene bilir
Malesef yok ancak https://github.com/UnamSanctam/SilentXMRMiner şöyle bir şey buldum bunu deneyeceğim.Eğer işe yararsa ne mutlu bana (:

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register