uluc06 uluc06 Member 1 Rep -dsadsadsadsad-> 8 Likes Member User ID: 19402 Joined: Aug 4, 2025 Messages: 8 Point: 520 İletişim Aug 9, 2025 #1 İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen Last edited by a moderator: Aug 30, 2025
İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen
Solution otistik Aug 9, 2025 uluc06 said: İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen Click to expand... sitedeki arama kısmına log Extractor yazarak tüm toollara erişebilirsin.
uluc06 said: İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen Click to expand... sitedeki arama kısmına log Extractor yazarak tüm toollara erişebilirsin.
otistik otistik Forumdan Uzaklaştıırıldı 140 Rep -dsadsadsadsad-> 7,325 Likes Kaybol 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi User ID: 8 Joined: May 5, 2024 Messages: 691 Point: 182,921 Award 2024 Yılı en iyi moderatoru 2FA Aktif Yazar 1 Yıllık Üye Ekip Üyesi Moderasyon Ekibi İletişim Aug 9, 2025 #2 Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked. uluc06 said: İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen Click to expand... sitedeki arama kısmına log Extractor yazarak tüm toollara erişebilirsin. Upvote 1 Downvote Solution
uluc06 said: İstedigim Bi siteden Log Çekmek istiyorum Lütfen Bana Biri yardımcı olabilir mi Program Yada Kodu Varsa Verebilir mi Şifre Ve ID Alabilcegim Bi Log Arıyorum Rica Ediyorum Biri Bana Yardımcı Olabilr mi lütfen Click to expand... sitedeki arama kısmına log Extractor yazarak tüm toollara erişebilirsin.
zapper42 zapper42 Gold Cracker 8 Rep -dsadsadsadsad-> 498 Likes Gold Cracker 1 Yıllık Üye User ID: 3761 Joined: Sep 18, 2024 Messages: 34 Point: 10,074 Award 1 Yıllık Üye Aug 9, 2025 #3 Benim bildiğim 2 yontem var. 1-)RAT yontemi = Çok program bu mantık ile alakalı, oluşturduğun TROJAN'leri hangi bilgisayar(PC) yediyse anlık bilgilerini alırsın, Donanımsal bilgileri, tarayıcı geçmişi, o TROJAN aktif iken kullanıcın kullandığı User-passlar ele geçirirsin.TROJAN gidirse PC hakimiyetin gider. 2-)RDP yontemi = Burda PC var ama şahsi değil, public.RDP servere bağlanırsın, İp:port:Username:password şeklinde servere bağlanıp serverin anlık logunu çekersin. Onemli NOT: Hiçbir zaman başkalarının yaptığı RAT programlarını kullanma.Log çekmeye istiyorsan kodlamayı öğren, kendi programını yap.Başkalarının programı ile bu işi yapmaya kalkarsan mortingen olursun.. Upvote 0 Downvote
Benim bildiğim 2 yontem var. 1-)RAT yontemi = Çok program bu mantık ile alakalı, oluşturduğun TROJAN'leri hangi bilgisayar(PC) yediyse anlık bilgilerini alırsın, Donanımsal bilgileri, tarayıcı geçmişi, o TROJAN aktif iken kullanıcın kullandığı User-passlar ele geçirirsin.TROJAN gidirse PC hakimiyetin gider. 2-)RDP yontemi = Burda PC var ama şahsi değil, public.RDP servere bağlanırsın, İp:port:Username:password şeklinde servere bağlanıp serverin anlık logunu çekersin. Onemli NOT: Hiçbir zaman başkalarının yaptığı RAT programlarını kullanma.Log çekmeye istiyorsan kodlamayı öğren, kendi programını yap.Başkalarının programı ile bu işi yapmaya kalkarsan mortingen olursun..