Başvuru Cracker başvuru

Status
Not open for further replies.

SilentNight

SilentNight

Master Cracker
7
Rep
2,329
User ID:
23410
Point: 760
Merhaba ben SilentNight bundan tam 6 yıl önce siberdeyiz sitesinde 2 yıl aktif paylaşım yaptım daha sonra crackturkey sitesinde 4 yıl aktif paylaşım yaptım crackturkey de cracker ardından master cracker oldum daha sonra siberdeyizin .net adlı sitesinde paylaşımlarını sürdürdüm şimdi ise crackermain forumuna geldim. Burada da cracker olmak istiyorum teşekkürler

Yaşım 18 yazmamışım

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Merhaba ben SilentNight bundan tam 6 yıl önce siberdeyiz sitesinde 2 yıl aktif paylaşım yaptım daha sonra crackturkey sitesinde 4 yıl aktif paylaşım yaptım crackturkey de cracker ardından master cracker oldum daha sonra siberdeyizin .net adlı sitesinde paylaşımlarını sürdürdüm şimdi ise crackermain forumuna geldim. Burada da cracker olmak istiyorum teşekkürler
incelenip size dönüş sağlanıcak

Burada başarılar dilerim 🔥

oyle bisey oluyomu lan?
evet ekip alımları, cracker alımları vb durumlar için yetkili başvuru kategorisindeki konulardan başvuranları seçeriz.

Seni burda görmek güzel .d

Tüm sayfalar yüklendi.
Status
Not open for further replies.
Home Register