FuarxX FuarxX Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 947 Likes Bronze Cracker User ID: 29172 Joined: Jan 20, 2026 Messages: 65 Point: 3,655 May 4, 2026 #1 Beyler Elimde Bir Oyunun Hile Dosyası Var Exe Şeklinde Elimde Şuan Çalışan Bir Key Var Fakat Oyunda Hile Ban atıyor oyun craftrise Bunu Crackleyip exe nin içerisine kendim Rac Anti Hile Sistemini Bloklayacak Bir Yazılım Eklemek İstiyorum Kısaca Oyuna Hilenin Gönderdiği Verileri Değiştirip Farklı Veriler Gönderecek Bir Sistem Yapıcam Nasıl Yapabilirim Anlayan Varmı UP
Beyler Elimde Bir Oyunun Hile Dosyası Var Exe Şeklinde Elimde Şuan Çalışan Bir Key Var Fakat Oyunda Hile Ban atıyor oyun craftrise Bunu Crackleyip exe nin içerisine kendim Rac Anti Hile Sistemini Bloklayacak Bir Yazılım Eklemek İstiyorum Kısaca Oyuna Hilenin Gönderdiği Verileri Değiştirip Farklı Veriler Gönderecek Bir Sistem Yapıcam Nasıl Yapabilirim Anlayan Varmı UP
fadimrak0 fadimrak0 Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 318 Likes Bronze Cracker User ID: 15361 Joined: Jun 5, 2025 Messages: 29 Point: 4,475 İletişim May 4, 2026 #2 FuarxX said: Beyler Elimde Bir Oyunun Hile Dosyası Var Exe Şeklinde Elimde Şuan Çalışan Bir Key Var Fakat Oyunda Hile Ban atıyor oyun craftrise Bunu Crackleyip exe nin içerisine kendim Rac Anti Hile Sistemini Bloklayacak Bir Yazılım Eklemek İstiyorum Kısaca Oyuna Hilenin Gönderdiği Verileri Değiştirip Farklı Veriler Gönderecek Bir Sistem Yapıcam Nasıl Yapabilirim Anlayan Varmı UP Click to expand... Hangi dil ile yazıldığına göre değişir. Upvote 0 Downvote
FuarxX said: Beyler Elimde Bir Oyunun Hile Dosyası Var Exe Şeklinde Elimde Şuan Çalışan Bir Key Var Fakat Oyunda Hile Ban atıyor oyun craftrise Bunu Crackleyip exe nin içerisine kendim Rac Anti Hile Sistemini Bloklayacak Bir Yazılım Eklemek İstiyorum Kısaca Oyuna Hilenin Gönderdiği Verileri Değiştirip Farklı Veriler Gönderecek Bir Sistem Yapıcam Nasıl Yapabilirim Anlayan Varmı UP Click to expand... Hangi dil ile yazıldığına göre değişir.
FuarxX FuarxX Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 947 Likes Bronze Cracker User ID: 29172 Joined: Jan 20, 2026 Messages: 65 Point: 3,655 May 4, 2026 #3 fadimrak0 said: Hangi dil ile yazıldığına göre değişir. Click to expand... nereden görebilirim ghidra vb programlarda çıkarmı c++ mesela jar tabanlı sstem Upvote 0 Downvote
fadimrak0 said: Hangi dil ile yazıldığına göre değişir. Click to expand... nereden görebilirim ghidra vb programlarda çıkarmı c++ mesela jar tabanlı sstem