Config PointBlank Full Capture config

Use only when u share Configs

Roxice

Roxice

Platinum
14
Rep
2,212
User ID:
2929
Point: 23,946
Content Locked
To view the content, you need to Sign In or Register.

| Kullanıcı Adı = SoydeMir | ToplamXp = 887 | Rütbe = Askeri Öğrenci | Klan Adı = No data.

*** Hidden text: cannot be quoted. ***

| Kullanıcı Adı = SoydeMir | ToplamXp = 887 | Rütbe = Askeri Öğrenci | Klan Adı = No data.
ct den çalıp çalıp paylaşıyolar ya bide yetkili eleman :D

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***

discord?

View attachment 1783
sanırım başka bi şey dememe gerek yok
burada ben configi ilk senin yazdığınla ilgili bir şey göremiyorum. Bu dataların point blank ile ilgili olduğunu göremiyorum. Neyi kanıtladın kendince :)

burada ben configi ilk senin yazdığınla ilgili bir şey göremiyorum. Bu dataların point blank ile ilgili olduğunu göremiyorum. Neyi kanıtladın kendince :)
1746286975303.png

canım bu kadar kudurmana gerek yok kimse kimseden bi şey çalmadı tasmanı tutanlar kendileri gelsinler
BENİ BİLEN BİLİR ❤️

canım bu kadar kudurmana gerek yok kimse kimseden bi şey çalmadı tasmanı tutanlar kendileri gelsinler
BENİ BİLEN BİLİR ❤️
Kudurma yok kardeşim olanı söyledim sende bunu kabullen. En baştan beri configi sen yazan olsaydın hesap veya configi paylaşırdın fakat bakıyorum ki hiç paylaşılmamış her şey açık ve ortada <3

Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Kudurma yok kardeşim olanı söyledim sende bunu kabullen. En baştan beri configi sen yazan olsaydın hesap veya configi paylaşırdın fakat bakıyorum ki hiç paylaşılmamış her şey açık ve ortada <3
Sıkıntın varmı kardesım yardımcı olalım

Tüm sayfalar yüklendi.
Home Register