melian melian Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 28193 Joined: Jan 7, 2026 Messages: 1 Point: 1,070 Feb 2, 2026 #1 Merhaba beyler size bir sorum var. Reddit heralde benim internetimi ve aletlerimi banladı. Ne zaman bir hesaba girsem direkt ban yiyorum hesabım siliniyor veya postlarım kaldırılıyor reddit tarafından. Bunu aşmamın bir yolu var mı. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. İyi günler ve iyi forumlar
Merhaba beyler size bir sorum var. Reddit heralde benim internetimi ve aletlerimi banladı. Ne zaman bir hesaba girsem direkt ban yiyorum hesabım siliniyor veya postlarım kaldırılıyor reddit tarafından. Bunu aşmamın bir yolu var mı. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. İyi günler ve iyi forumlar
luxyth luxyth Silver Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 670 Likes Silver Cracker User ID: 28751 Joined: Jan 15, 2026 Messages: 76 Point: 9,465 Feb 2, 2026 #2 Farkli browser kullan ve vpn kullan Upvote 0 Downvote
Bıraktı Bıraktı Legendary 45 Rep -dsadsadsadsad-> 4,853 Likes Legendary Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 26972 Joined: Dec 13, 2025 Messages: 355 Point: 501,110 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Feb 2, 2026 #3 melian said: Merhaba beyler size bir sorum var. Reddit heralde benim internetimi ve aletlerimi banladı. Ne zaman bir hesaba girsem direkt ban yiyorum hesabım siliniyor veya postlarım kaldırılıyor reddit tarafından. Bunu aşmamın bir yolu var mı. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. İyi günler ve iyi forumlar Click to expand... GIZLI SEKME + IP DEGISTIR TAMAMDIR Upvote 0 Downvote
melian said: Merhaba beyler size bir sorum var. Reddit heralde benim internetimi ve aletlerimi banladı. Ne zaman bir hesaba girsem direkt ban yiyorum hesabım siliniyor veya postlarım kaldırılıyor reddit tarafından. Bunu aşmamın bir yolu var mı. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. İyi günler ve iyi forumlar Click to expand... GIZLI SEKME + IP DEGISTIR TAMAMDIR
Bıraktı Bıraktı Legendary 45 Rep -dsadsadsadsad-> 4,853 Likes Legendary Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 26972 Joined: Dec 13, 2025 Messages: 355 Point: 501,110 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Feb 2, 2026 #4 Bıraktı said: GIZLI SEKME + IP DEGISTIR TAMAMDIR Click to expand... YADA GIZLI SEKME + IP DEGISTIR + TELEFON Upvote 0 Downvote
Bıraktı said: GIZLI SEKME + IP DEGISTIR TAMAMDIR Click to expand... YADA GIZLI SEKME + IP DEGISTIR + TELEFON
melian melian Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 28193 Joined: Jan 7, 2026 Messages: 1 Point: 1,070 Feb 2, 2026 #5 Bıraktı said: YADA GIZLI SEKME + IP DEGISTIR + TELEFON Click to expand... ip için iyi bir vpn lazım değil mi Upvote 0 Downvote
Bıraktı said: YADA GIZLI SEKME + IP DEGISTIR + TELEFON Click to expand... ip için iyi bir vpn lazım değil mi
Bıraktı Bıraktı Legendary 45 Rep -dsadsadsadsad-> 4,853 Likes Legendary Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar User ID: 26972 Joined: Dec 13, 2025 Messages: 355 Point: 501,110 Award Moderasyon Ekibi Ekip Üyesi 2FA Aktif Yazar Feb 2, 2026 #6 melian said: ip için iyi bir vpn lazım değil mi Click to expand... Evet ama Çoğu yerde bulabilirsin Upvote 0 Downvote
melian melian Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 28193 Joined: Jan 7, 2026 Messages: 1 Point: 1,070 Feb 2, 2026 #7 Bıraktı said: Evet ama Çoğu yerde bulabilirsin Click to expand... tamamdır çok teşekkürler bulmayı deneyeceğim Upvote 0 Downvote
Bıraktı said: Evet ama Çoğu yerde bulabilirsin Click to expand... tamamdır çok teşekkürler bulmayı deneyeceğim
melian melian Bronze Cracker 0 Rep -dsadsadsadsad-> 0 Likes Bronze Cracker User ID: 28193 Joined: Jan 7, 2026 Messages: 1 Point: 1,070 Feb 2, 2026 #8 luxyth said: Farkli browser kullan ve vpn kullan Click to expand... teşekkürler Upvote 0 Downvote